Webshop Menu
 
Ma 11 mei

Winkels mogen ook terug open - 't is dus niet alleen meer van take out lunch & foodboxen, maar ook terug van shopping. Héél fijn; maar toch willen we het nog op safe spelen. Enkele spelregels dus: 

Voor de veiligheid laten we ons personeel voorlopig nog thuis en geven we de voorkeur aan één op één - bij afhaal laten we maximum 4 personen binnen. Dit maakt dat we de food en shop zullen opdelen als volgt. 

Op weekdagen openen we pas om tien uur - hierdoor is er 's morgens voldoende tijd om je bestelde brunchbox klaar te maken en te zorgen dat we bij opening al een aanbod aan take out lunch hebben. 
10 - 14 uur: je komt gewoon langs voor take out lunch (aanbod is elke dag anders - wil je zeker zijn, dan geef je een belletje). Bestellingen voor de shop die bevestigd zijn en klaarstaan mogen ook afgehaald worden. Snuisteren in de winkel is niet toegestaan door de drukte van de afhaalgerechtjes. 
14 - 16 uur: welkom in onze conceptstore zonder afspraak, zo heb ik alle tijd om je verder te helpen 

Weekends: enkel afhaal van bestelde brunch- en aperoboxen; lunch en taarten kunnen na bestelling ook. Bestellingen voor de shop kunnen ook afgehaald worden en je kan winkelen op afspraak. 

Voel je je veiliger om alleen in Copine te shoppen? Elke werkdag na 16 uur en in het weekend, maken we graag tijd voor private shopping. 

We hebben beslist om deze werking week per week te evalueren, om jullie zo goed en veilig mogelijk te kunnen bedienen. 
Hopelijk kunnen we onze copines snel terug inschakelen en onze capaciteit terug opdrijven, in tussentijd danken we jou voor jouw begrip en support. 

Heb je vragen of bestellingen voor de winkel? info@barcopine.be of geef ons een belletje
Wil je reserveren voor apero of brunch? brunch@barcopine.be 

Stay Safe ♡

 
 
Nieuws van Bar Copine?