Webshop Menu
 
Wo 19 dec

Workshop Bullet Journal

Liesbeth van Mino Paper Sweets leert je alle tips & tricks voor het aanleggen van een eigen Bullet Journal. 
Eerst krijg je wat meer uitleg over de theorie en hoe je het systeem zo effigie*ent mogelijk kan toepassen in je dagelijks leven. 
Nadat je een paar handvaten hebt gekregen om van start te gaan met de inhoud, focussen we ons verder opde vorm. 
Je leert verschillende paginastructuren op te zetten, icoontjes te gebruiken en kleur toe te passen. Hierbij krijg je van grafisch ontwerpster & illustratrice Liesbet heel voorbeelden en inspiratie. 
Tekenervaring is absoluut geen must. Een bullet journal kan een echt kunstwerkje worden, maar dat is de essentie niet. Het systeem is in de eerste plaats ontwikkeld om structuur te brengen in onze soms chaotische
gedachten, en dat kan ook perfect met enkel woorden.
Volgde je al een workshop handlettering of illustratie bij MINO? Dan kan je wat je daar leerde uiteraard ook toepassen in deze workshop!

We organiseren de workshop op 5 december, je kan kiezen tussen 15u30 of 19u00. 

Kostprijs: 70 euro ( inclusief tips & tricks, alle tekenmateriaal, een uitgebreid werkboekje en een journal om meteen aan de slag te gaan en mee te nemen naar huis, hapjes & drankjes + private shopping met 10% korting op alle stationery zodat je thuis ook nog verder aan de slag kan!) - inschrijven doe je via info@barcopine.be

Nieuws van Bar Copine?